Ledare

Hemmakväll arrangerar inofficiella SM i äggrullning

Under påsken är det dags för det Inofficiella SM i äggrullning, och vad är mer passande än att det arrangeras i samtliga Hemmakväll-butiker? Tävlingsformen går nämligen ut på att rulla chokladägg ner för ...

Läs Mer

Circle K öppnar Sveriges största hamburgerkedja

I ett nytt samarbete tillsammans med hamburgerrestaurangen KÄK, grundat av Petter Alexis Askergren, fortsätter Circle K att utöka sitt materbjudande med spännande nyheter. Nu kan du beställa KÄK:s ”Håll-käften”-burgare över hela Sverige. Med start ...

Läs Mer

”Passar oss perfekt”

Halmstad Marked with Red Pushpin on Sweden Map

Halmstad Marked with Red Pushpin on Sweden Map

”Passar oss perfekt”

Expansionen fortsätter – Hemmakväll öppnar ännu en renodlad godisbutik. Nästa vår slår kedjan upp dörrarna i Halmstad Eurostop.

Hemmakvälls butikskoncept ”En ny värld av godis” kommer till Halmstad. Kedjan etablerar sig i köpcentret Eurostop – som nyligen byggts och blivit större.
– Vi har noggrant följt utbyggnaden av Eurostop och det utökade centrumet passar oss perfekt. Vi tittar främst på den beräknade kundtillströmningen där dagens 3 miljoner besökare förväntas öka till 4,5 miljoner per år. Då konsumtionen av lösgodis till stor del drivs av impulsköp är kundgenomströmningen väsentlig för den framtida framgången, berättar Stephan Andersson.

Butiken öppnar våren 2018 och blir då den sjätte konceptbutiken i ordningen. ”En ny värld av godis” introducerades i fjol sedan Hemmakväll valt att satsa hårdare på det ätbara segmentet.
– Vår senaste varumärkesundersökning visar att vi idag har en lösgodisassociation på över 90 procent, något vi är oerhört stolta över, säger Jaana Thorén, marknadschef på Hemmakväll.